Termeni si conditii

Premise   

 

Dupa cum reiese mai departe, acest acord se aplica site-ului nostru www.servisel.ro adresa la care se desfasoara licitatia noastra pe internet oferita de SC ASISOFT SRL. Acest acord de utilizare contine reguli obligatorii aplicabile oricarei persoane fizice sau juridice care utilizeaza serviciile noastre de licitatie pe internet. Prezentul acord intra in vigoare imediat dupa ce ati confirmat acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare. Orice persoana care va dori sa utilizeze serviciile noastre de licitatie pe www.servisel.ro nu va avea dreptul de a folosi aceste servicii fara sa-si dea acordul pentru acceptarea prezentului acord. Acceptarea acestui acord, va obliga sa respectati termenii stabiliti de organizatorul acestei licitatii. In eventualitatea In care nu acceptati noii termeni ai prezentului acord, aveti dreptul de a-l refuza in mod unilateral, caz in care pierdeti automat dreptul de a utiliza serviciile licitatiei. Daca aveti nelamuriri cu privire la continutul prezentului acord, obligatiile prevazute de acesta sau orice alte intrebari referitoare la operatiile desfasurate in cadrul licitatiei, puteti intreba la adresa de mail info@servisel.ro .

 

 Acord de utilizare- clauze generale 

 

Licitatia noastra este un serviciu oferit de catre SC ASISOFT SRL, serviciu care are la baza o combinatie de programe informatice, o platforma de tranzactii on-line, prin intermediul caruia toti cei care au acces la acest serviciu (daca au acceptat prezentul acord) pot incarca autovehicule avariate in scopul obtinerii de oferte pentru reparatii, respectiv pentru a oferta si presta servicii de reparatii autovehicule, in conformitate cu termenii si conditiile de mai jos. Sistemul www.servisel.ro are statut de intermediar, având obligatii contractuale fata de acele persoane care negociaza sau Incheie contracte de prestari servicii.

 

 

Statutul si responsabilitatea  www.servisel.ro

www.servisel.ro este raspunzator pentru mentinerea in stare de functionare a licitatiei pe internet, exceptând cazurile de forta majora. Prin caz de forta majora se intelege un eveniment imprevizibil si inevitabil, aflat In afara controlului www.servisel.ro . Sunt considerate evenimente de forta majora, fara a se limita la acestea, evenimente ca razboiul, revolutia, embargoul, cutremurul, grav atac terorist, inundatia, incendiul, atacuri informatice grave ori defectiuni grave in functionarea retelei de internet, greva si Incetarea nelegala a lucrului, emiterea de catre o autoritate competenta a unui ordin sau a oricarui act cu caracter obligatoriu care impiedica desfasurarea activitatii www.servisel.ro .

www.servisel.ro nu este implicat in nicio relatie juridica preferentiala cu persoanele care negociaza sau au incheiat o tranzactie rezultata ca urmare a utilizarii site-ului nostru. In speta, noi nu suntem implicati in procesele de negociere, de incheiere sau realizare a vreunei tranzactii, in care Dvs. ati putea fi parte, si nu suntem responsabili de niciuna dintre actiunile dvs. sau de actiunile unei terte parti care are datorii fata de dvs. incluzand datoriile provenite din folosirea licitatiei noastre. Cand folositi site-ul nostru, dvs. si cel cu care negociati sau incheiati o tranzactie, sunteti pe deplin responsabili de procesul negocierilor, de coordonarea tranzactiei si de realizarea ei. Noi nu avem nicio autoritate de a actiona ca reprezentanti ai utilizatorilor. Avand in vedere ca negocierile si incheierea tranzactiei au loc intre utilizatori, www.servisel.ro  nu  este si nu poate fi, in niciun mod si in nicio masura, implicat in orice conflict, litigii judiciare si/sau extrajudiciare care pot interveni intre utilizatori. Pentru a ne imbunatati serviciile, este posibil sa culegem anumite date legate de interesul cititorilor nostri pentru anumite licitatii care sa ne ajute sa furnizam informatii cat mai relevante. Aceste date sunt strict confidentiale si nu vor fi instrainate.

 

Siguranta tranzactiilor dvs. si eventualele riscuri 

www.servisel.ro nu detine controlul asupra proprietatilor utilizatorilor, asupra calitatii si sigurantei autovehiculelor tranzactionate. De asemenea, nu putem urmari daca s-au respectat prevederile legale a autovehiculelor avariate puse in licitatie.

 

Procesarea datelor personale 

La accesarea site-ului vi se va cere sa completati anumite formulare care cuprind si datele dvs. personale. Acestea vor fi utilizate exclusiv In sensul urmaririi intereselor noastre legitime legate de Indeplinirea obligatiilor reciproce ce decurg din contractele incheiate intre noi si dvs. Prin completarea datelor dvs. personale sunteti de acord cu prelucrarea si transferul acestora in scopurile mentionate mai sus. Datele dvs. personale vor fi protejate In conformitate cu prevederile Legii referitoare la securitatea datelor din 1998. Politica de informare a organizatorului si atitudinea dvs. referitor la aceasta politica. Obligatiile  www.servisel.ro  ale licitatiilor pe Internet nu include implementarea unui control deplin asupra informatiilor afisate de catre utilizatorii acestei licitatii.

In scopul respectarii legii, a drepturilor www.servisel.ro si/sau a tertelor parti, si pentru o cât mai buna desfasurare a acestei licitatii pe internet, www.servisel.ro are dreptul exclusiv ca, din proprie initiativa si dupa criteriile sale proprii care nu pot fi cenzurate in niciun mod de catre terte persoane, la cererea autoritatilor competente ale statului sau la cererea unei persoane care justifica un interes legitim, sa suspende sau restrictioneze in orice alt mod toate si/sau orice informatii, comentarii, oferte de orice fel, inclusiv cele de participare la oricare din licitatiile organizate pe site-ul www.servisel.ro . 

 

Utilizatorii serviciilor si statutul lor 

 

Orice persoana poate deveni utilizator al serviciilor noastre de licitatie daca are acces la internet si dupa ce a cofirmat acceptarea termenilor prin finalizarea procesului de creare a contului. Dupa exprimarea acordului fata de termenii prezentului acord, orice persoana care doreste accesul in sistemul www.servisel.ro, trebuie sa trimita mail pe adresa de contact info@servisel.ro , cu datele solicitate la campul Inscriere/Inregistrare (Copie certificat de inmatriculare in format electronic; Copie autorizatie eliberata de Registrul Auto Roman, fata/verso; Copie CI reprezentant societate care va opera in sistem; date contact Administrator societate).

Accesul dvs. la serviciile si informatiile postate in cadrul site-ului www.servisel.ro sunt protejate de o parola alocata id-ului reprezentantului activ in sistem. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Id-ul si parola de logare in sistem va sunt furnizate prin e-mail de catre administratorul site-ului www.servisel.ro, in nici un caz www.servisel.ro nu va cere parola conturilor dvs. in mesaje sau telefoane nesolicitate. Utilizatorii site-ului raspund de informatiile postate si au obligatia sa verifice validitatea datelor,  avem rugamintea sa ne semnalati imediat, daca vreunul din materialele publicate in cadrul website-ului www.servisel.ro incalca un astfel de drept, pentru a-l elimina in timp util.

Persoanele al caror cont sau acces la serviciile noastre de licitatie pe www.servisel.ro au fost suspendate, restrictionate, retrase sau interzise din orice motiv, precum si persoanele care au incalcat in orice mod prevederile din Termeni si conditii de utilizare nu mai au dreptul de a utiliza serviciile noastre de licitatie . In toate cazurile in care noi apreciem ca sunt indeplinite cerintele mentionate vom putea lua de indata, fara nicio notificare prealabila, masurile pe care le consideram necesare pentru a interzice acestor persoane utilizarea serviciilor noastre de licitatie , indiferent care sunt conturile utilizate de aceste persoane.

Contul de utilizator al serviciilor noastre are caracter unic, in sensul ca o persoana poate utiliza un singur cont de utilizator. Numele de utilizator nu trebuie sa contina termenul “servisel” sau cuvinte similare si/sau derivate ale acestuia.

Numele de utilizator, contul de utilizator si parola aferenta au caracter individual si netransmisibil. Dvs. sunteti unica persoana pe deplin responsabila pentru utilizarea contului dvs. de utilizator. In acest sens va obligati sa utilizati personal contul dvs. si sa nu transferati, cesionati, vinde, imprumuta sau transmite in orice alt mod contul dvs. de utilizator si/sau parola aferenta unei terte persoane sau entitati. Dvs. sunteti unica persoana responsabila de pastrarea confidentialitatii parolei aferente contului. Sunteti de acord sa notificati Organizatorul acestei licitatii daca aveti suspiciuni privind orice utilizare neautorizata a contului dvs. sau accesare neautorizata a parolei dvs.

 

Taxele pentru serviciile furnizate

 www.servisel.ro percepe o taxa lunara specificata in contractul de prestari servicii incheiat intre cele doua parti. Perioada activa a contului dvs. este garantat de dovada platii taxei lunare specificata in contract. Daca nu este facuta dovada platii, contul dvs. va fi suspendat, urmand sa redevina activ in conditiile in care solicitati acest lucru prin plata taxei. La optiunea dvs. puteti beneficia, contra cost, de servicii suplimentare pentru promovarea activitatii dvs.

 

Modalitati de plata 

Contravaloarea taxei lunare pentru accesul in sistemul Servisel, se poate efectua prin ordin de plata , fila CEC, bilet la ordin sau numerar.

In cazul in care utilizatorul www.servisel.ro doreste suspendarea sau inchiderea contului sau, indiferent de motiv, iar in contul pe care doreste sa il inchida este disponibila o suma de bani, utilizatorul poate solicita in scris, la adresa de e-mail info@servisel.ro  returnarea acestor sume sau reactivarea contului la solicitarea utilizatorului.

Respectarea principiului increderii de catre utilizatori Toti utilizatorii licitatiei in cadrul www.servisel.ro au obligatia de a respecta principiul increderii, in particular de a-si respecta obligatiile atat fata de organizatorul licitatiei cat si fata de co-participanti . Fara a limita protectia legala,  Asisoft isi rezerva dreptul de a suspenda sau anula calitatea de membru al licitatiei in cazul in care avem dovada infaptuirii unor acte ilegale referitoare la licitatie sau la utilizatorii serviciilor noastre.

 

 

Obligatiile partilor 

Utilizatorii din sistem au obligatia de a respecta conditiile de utilizare a sistemului si conditiile contractuale semnate intre parti. In calitate de utilizator, sunteti de acord sa folositi aplicatia decat pentru scopul stabilit in contract, in caz contrar Asisoft nu isi asuma nici o raspundere materiala pentru accesarea si utilizarea www.servisel.ro .

 

Garantii oferite 

 

Utilizatorul care castiga o licitatie, care este desemnat si care duce la bun sfarsit reparatia unui autovehicul, este obligat sa acorde garantie pentru piesele furnizate, calitatea reparatiilor si pentru orice alte prestatii oferite, conform legilor in vigoare.

 

Informatiile calomnioase

 

Informatiile furnizate in cadrul sistemului www.servisel.ro nu pot fi obscene, jignitoare, calomnioase sau sa incalce intimitatea uneia dintre parti. Astfel de informatii pot fi sterse de organizator iar contul utilizatorului care incalca aceasta regula poate fi suspendat temporar sau definitiv , fara ca acesta sa fie obligat sa justifice, in orice mod sau in orice masura, sanctiunea aplicata.

 

Observatii

 

Daca considerati ca datele postate in cadrul unei cereri de oferta nu sunt clare sau suficiente, puteti cere informatii suplimentare la adresa info@servisel.ro sau la telefoanele din sectiunea Contact.

Daca luati parte la o licitatie, fiti sigur ca ati specificat pretul corect pe care sunteti gata sa-l oferiti. Prin plasarea unei oferte pentru repararea unui autovehicul , se subintelege ca sunteti de acord sa prestati acest serviciu.

 

Limitarea raspunderii 

 

Prin furnizarea serviciului, SC ASISOFT SRL este si ramâne un simplu furnizor de servicii prin care se urmareste facilitarea incheierii de tranzactii intre utilizatori, fara ca SC ASISOFT SRL sa devina intermediar sau parte in aceste tranzactii si fara ca SC ASISOFT SRL sa isi asume orice obligatii, garantii sau riscuri juridice specifice intermediarilor sau partilor In aceste tranzactii.

SC ASISOFT SRL isi declina prin prezenta orice responsabilitate in legatura cu pierderile sau pagubele pe care le puteti suferi, inclusiv pentru orice pagube cu caracter special, accidentale, indirecte sau suferite pe cale de consecinta etc., care sunt cauzate de erori sau omisiuni la nivelul informatiilor, documentelor sau altor materiale furnizate sau disponibile prin prezenta, indiferent daca aceste erori sau omisiuni sunt rezultatul neglijentei, accidentelor sau au orice alta cauza.

 

Clauze finale 

 

Continutul website-ului nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica SC ASISOFT SRL . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial.

Prezentul acord este supus legii romane. Partile convin ca litigiile decurgand din interpretarea si executarea prezentului acord, ce nu pot fi solutionate pe cale amiabila, sa fie supuse solutionarii instantei judecatoresti competente de pe raza teritoriala a Municipiului Bucuresti.

SC ASISOFT SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din prezentul acord sau prezentul acord in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Dvs. acceptati in mod expres faptul ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor noastre de licitatie sau a oricaruia dintre componentele acestora semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care dvs. aveti obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul acord, aveti obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciilor noastre de licitatie sau a oricaruia dintre componentele acestora.

Daca nu exista alte prevederi stipulate in prezentul acord, orice corespondenta trebuie trimisa la e-mail info@servisel.ro

Ultima actualizare a fost facuta la data de 01 Martie 2014.